Come Follow Me

Things are looking up :)

Can't Get Through

Är det bara jag som börjar känna att det är dags att det kommer en seriös konkurrent till Ticnet? Jag har fyra gånger köat på deras hemsida för att få tag på biljetter till olika konserter. Exakt noll gånger har jag lyckats få tag på biljetter. En av gångerna berodde det på att deras server kraschade och när jag köade för AC/DC-biljetter släpptes biljetter till en extrainsatt konsert 20 minuter efter att de ordinarie biljetterna släpptes. Detta innebar att alla som varit ambitiösa och satt framför datorn klockan nio när de ordinarie biljetterna släpptes satt i kö när extrabiljetterna släpptes och missade chansen att köpa dessa.

Min tröst för att jag inte fick någon Rammstein-biljett idag blev att jag istället köpte en biljett till Neckbreaker's Ball. Istället för att pröjsa 600 för att se Rammstein och något värdelöst förband pröjsar jag 290 för att se DevilDriver, Arsis, Scar Symmetry och Behemoth. Dessutom slapp jag stötta vidriga Ticnet eftersom biljetterna köptes genom Tickster.

Peolple = Shit

Det var ett tag sedan jag fyllebloggade så jag känner att det är dags igen. Jag blev inspirerad av att min vän Annika nyligen bloggade om misantropi så nattens ämne måste självklart bli misantropi. Jag har vartit misantrop sedan jag var ungefär tolv år gammal. Jag menar inte att jag hatar alla människor, det finns människor jag tycker om. Däremot tycker jag att människosläktet i stort visar upp en stor idioti. Jag har flera gånger blivit kallad elitist, men till mitt försvar måste jag ändå säga att det är svårt att INTE vara elitist när folk beter sig som de gör. Jag måste också säga att jag inte vill att någon ska tro att det här inlägget har något att göra med något som hände ikväll, någon jag pratade med ikväll eller något det pratades om ikväll. Det här är helt enkelt ett inlägg om att stora delar av världens befolkning är idioter.

RSS 2.0